Voor ons bezoekerscentrum zijn we op zoek naar mooie foto's. We dagen je uit: maak een mooie foto van de dijk en deel hem met ons! De mooiste foto’s plaatsen we (uiteraard met naamsvermelding) in een speciale fotogalerij in ons virtuele bezoekerscentrum/tour(externe link).

  • De actie loopt van 19 mei tot en met 27 juni.

Wat is het heerlijk om op de Lauwersmeerdijk te zijn, zeker nu de lente is begonnen! Wij zijn benieuwd hoe jij ‘onze diek’ beleeft. Daarom organiseren we een foto-actie. Zo kunnen we de schoonheid van de Lauwersmeerdijk aan iedereen laten zien. En voor de allermooiste foto hebben we een leuke prijs: de winnaar krijgt zijn eigen foto op een grote plaat afgedrukt!

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de Groningse Lauwersmeerdijk (tussen Lauwersoog en de Westpolder) en maak een mooie foto van de dijk, van het Wad, van de natuur… of misschien wel van iets heel anders wat jij mooi vindt!
  2. Stuur de foto (geen restricties aan format en mb) inclusief jouw naam en een korte omschrijving op naar lauwersmeerdijk@noorderzijlvest.nl.
  3. De mooiste foto’s zetten we in de fotogalerij van ons bezoekerscentrum en delen we op social media.
  4. De mooiste foto wint en krijgt een prijs: de zelfgemaakte foto afgedrukt op een grote plaat!

Voorwaarden foto-actie

  • De actie loopt van 19 mei tot en met 27 juni.
  • Met deelname aan de fotowedstrijd geef je ons toestemming om jouw foto met naamsvermelding in ons virtuele bezoekerscentrum af te beelden, en te delen in onze nieuwsbrief en op onze social media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter).
  • Er wordt 1 winnaar gekozen, die zijn foto op groot formaat (50 x 70 cm) op dibond (aluminium/kunststofplaat) ontvangt. Via de mail nemen we contact op met de winnaar.
  • Het communicatieteam van de Lauwersmeerdijk beslist welke foto’s in het bezoekerscentrum komen en welke foto wint.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Over de Lauwersmeerdijk

De Groningse Lauwersmeerdijk tussen Lauwersoog en de Westpolder wordt versterkt! Samen bouwen we aan ‘onze diek van morgen’. Op dit moment worden de plannen voor de dijkversterking en de koppelprojecten uitgewerkt. Vanaf 2023 gaan we daadwerkelijk werken aan de dijk.

We willen graag jouw mening weten over de plannen voor de dijk! Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het project? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Lauwersmeerdijk(externe link)