Dijkversterking Lauwersmeerdijk-Vierhuizergat genomineerd voor de WOW-prijs!

Samen met zeven andere projecten zijn wij genomineerd voor de WOW-prijs 2023. Breng jouw stem uit!

Stemmen

Stemmen voor de WOW-prijs kan tot 2 november. Dan worden de winnaars bekend gemaakt op de landelijke WOW-dag. Wil je op ons stemmen? Of ben je benieuwd naar de WOW-prijs en de andere genomineerden? Breng jouw stem uit: WOW-prijs 2023: de nominaties | Platform WOW.

Over de WOW-prijs 

De WOW-prijs is een prijs voor samenwerkingsprojecten in weg-, vaarweg- en waterbeheer. De dijkversterking is ook zo’n samenwerkingsproject. De duurzaamste dijk van Nederland bouw je immers niet alleen! Samen met overheden, marktpartijen, natuurorganisaties, maatschappelijke organisaties, ondernemers en bewoners werken we aan onze diek van morgen.

Wat gaan we doen met de prijs?

We zijn heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de WOW-prijs. Mochten we de prijs winnen, dan zetten we het geld in om nog beter onze kennis te delen over hoe we de duurzame dijk bouwen. Zo willen we professionals in het weg-, vaarweg- en waterbeheer inspireren en helpen ook bij te dragen aan de duurzame verandering van de sector. 

Webinar Duurzame dijk

Wil je meer weten over hoe we de duurzaamste dijk van Nederland gaan bouwen? Bekijk dan ons webinar. In dit webinar vertellen we waarom dit zo'n bijzonder project is, hoe wij de duurzaamste dijk van Nederland willen bouwen, wat andere beheerders van weg en water daarvan kunnen leren en hoe je op de hoogte kunt blijven in de toekomst. Webinar Versterking Lauwersmeerdijk-Vierhuizergat | WOW-prijs 2023

Over Platform WOW 

De WOW-prijs wordt uitgereikt door Platform WOW. Platform WOW is een netwerk van weg-, vaarweg- en waterbeheerders. Via het platform kunnen deze beheerders kennis delen en elkaar inspireren. Platform WOW organiseert ook meeloopdagen en bijeenkomsten en werkt aan onderwijsprojecten voor scholieren. Voor meer informatie over Platform WOW, ga naar www.platformwow.nl.  

Foto van de informatiemarkt op de open dag op 5 april 2023